Kincskereső
 

A Petőfi iskola 2012. március 23-án a Városi Sportcsarnokban rendezte 40 éves testnevelés tagozatának jubileumi rendezvényét. Délelőtt az óvodások és alsósok játékos sportversenyére került sor.

Délután az iskola tanulói színvonalas ? a hagyományos sportágakat, és modern művészeti ágakat bemutató ? műsorral ünnepeltek. Az öregdiákok futball mérkőzést játszottak és osztálytalálkozókat tartottak.

A rendezvényről szóló tudósítások és élménybeszámolókat, fotókat az alábbi linkek találhatnak:

http://zalaegerszeg.hu/tart/farticle/76/17926/1
http://www.zalaegerszeg.hu/tart/galeria/740
http://kepek.zalaihirlap.hu/cgi-bin/kepek/index.cgi?online=zalaihirlap&view=frameset&gID=18372
http://www.zalaihirlap.hu/helyi_kiadasok-zalaegerszeg_kornyeke/20120323_petofi_iskola
http://zegtv.hu/index.php?mod=hr&hr_id=4608

 

40 éves a Testnevelés Tagozat


Iskolánkban az 1972/73-as tanévben kezdte meg működését a testnevelés tagozat. A kezdeti évek elsődleges feladataként négy sportág (atlétika, labdarúgás. leány kosárlabda, úszás) utánpótlás-nevelését tűztük ki. Szakmailag elismert testnevelők irányításával kiemelkedő sikereket értünk el a versenysportok különböző területein az elmúlt négy évtized során. Igazodva korunk igényeihez, változatos mozgásművészeti formák (társastánc, néptánc, korcsolyázás, aerobic stb.) is mindennapjaink részévé váltak.

2012 márciusában szeretnénk méltóképpen megünnepelni a testnevelés tagozat létrehozásának 40. évfordulóját. Várjuk azoknak a volt tanulóinknak, tanárainknak, ismerőseinknek a jelentkezését, akik bármilyen tárgyi emléket, fényképet, érdekes, régi történetet szívesen megosztanának velünk és egymással, jelentkezzenek a facebook közösségi oldalunkon, ( Negyven Petőfi) vagy a petofi40@gmail.com e-mail címen.