2018
október
12
péntek

Dráma van!

Iskolánk ebben a tanévben ötödször csatlakozott a Magyar Drámapedagógiai Társaság népszerű országos rendezvénysorozatához.
drama van fejlec 2018
Az ötödikesek nyílt drámaóráira  ellátogattak pedagógusaik és szüleik is. A diákok az órákon a koncentráció összpontosítását gyakorolták a drámajátékok segítségével, amely jó hangulatú közös játékot eredményezett.
Iskolánk Örökös Öko iskola lévén szeptember 28-án témanapot tartott, melyhez a Dráma(helyzet) van! programjaival is csatlakoztunk.
Szeptember 27-én a 4.b osztályosok Öko drámafoglalkozás keretében látogattak el a Négyszögletű Kerek Erdőbe és döntöttek arról, hogy megvédik természetes környezetüket, lemondtak a terület értékesítéséből származó haszonról.
Iskolai témanapunk és hetünk zárásaként flashmobra gyűltek össze iskolánk alsós tanulói. Ezzel az akcióval környezetünk és az ott élő növények és állatok védelmére kívántuk felhívni a figyelmet.
Az alábbi képekkel kívánunk sikeres és  élményekben gazdag tanévet az iskola tanulóinak, pedagógusainak, a szülőknek és valamennyi dolgozójának egyaránt.
Vissza

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!