Kincskereső
2019
május
21
kedd

Álláshirdetés

A Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola az alábbi álláshelyeket hirdeti meg:
  • angol nyelv - földrajz szakos tanár
  • magyar nyelv és irodalom - könyvtár szakos tanár
Bővebb információt a https://kozigallas.gov.hu honlapon találhatnak, illetve alább a mellékletben csatolt fájlokban olvashatnak!
2019
május
21
kedd

Országos döntő labdarúgásban is!

Újra országos döntőben labdarúgó csapatunk!!!

A Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata a kispályás labdarúgásban az elmúlt évekhez hasonlóan idén is bejutott az országos döntőbe. Iskolánk csapata Zalaszentgróton megrendezésre kerülő megyei döntőben harcolta ki az országos részvételt. A "B" csoportban három nehéz mérkőzés várt ránk, de sikeresen vettük az akadályokat. Két győzelemmel és egy döntetlennel jutottunk a döntőbe, ahol a házigazda csapata lett az ellenfelünk. A fiúk nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe és elsöprő fölénnyel megnyerték a mérkőzést, így az aranyérem megérdemelten került a nyakukba és győztesként képviselik az iskolát, a várost és a megyét is. Az országos döntő Gyulán kerül megrendezésre, ahol az ország 20 legjobb csapata fog versenyezni egymással Magyarország diákolimpia bajnoki címéért.

Győztes csapat tagjai: Tóth Barnabás, Szirmai Nimród, Szente Dávid, Zsiga Patrik, Cserkuti – Németh Olivér, Fábián András, Németh Gergely, Papp Patrik, Bodrogi Bence.

Hatalmas gratuláció!

labdarúgódöntő
2019
május
20
hétfő

Közlekedésismereti versenyen is jártunk

A Landorhegyi iskola Városi Közlekedésismereti versenyén Cser Mátyás 5.a osztályos tanuló VI. helyen végzett. Gratulálunk! Felkészítője: Novák Róbert tanár úr.

közlekedésverseny
2019
május
20
hétfő

Kosárlabda - Országos döntő!

Ismét országos döntőben kosárcsapatunk!

A mai napon Szombathelyen került megrendezésre a korosztályos kosárlabda területi döntő. Iskolánk csapata első ellenfelét 40 pont különbség után leléptette. Aztán a délutáni döntőben 19 pontos különbséggel győzött, s egyenes ágon az országos döntőbe jutott.
Rendkívül büszke rátok iskolátok! Köszönjük e csodálatos eredményt Földesi Ádám és Szabó Gábor testnevelő tanár kollégáimnak!

A győztes csapat tagjai:
Makkos Dávid, Némethy Barna, Lakatos Benkő, Takács Lázár, Zimborás Ákos, Csuti Kornél, Gyimes Áron, Lovas-Bán Barnabás, Novák-Téglás Patrik, Takács Levente, Tóth Barnabás és Tóth Marcell

Hajrá Petőfi, hajrá Dózsa!

kosárdöntő kosárdöntő2
2019
május
20
hétfő

Scottie Go!

A logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések megértése nélkülözhetetlen alapkészség már gyerekkorban is. Ebben segít egy játék, melyet programozók és pedagógiai szakemberek szoros együttműködésben dolgoztak ki. A fejlesztésbe bevontak óvodás-, valamint iskoláskorú gyerekekkel foglalkozó tanárokat is, munkájuk eredménye pedig egy olyan, logikus gondolkodást fejlesztő, élvezhető játék lett, amely észrevétlenül ismerteti meg a gyerekekkel és tanárokkal, érdeklődőkkel a programozás alapelveit.
Köszönjük Simon Tamásnak, hogy eljött hozzánk és lehetőséget kaptunk megismerkedni a játékkal!


Első<<12345678910>>Utolsó