Kincskereső
2020
január
20
hétfő

Pályaválasztási szülői értekezlet

Pályaorientációs programsorozatunk utolsó állomásaként iskolánk 2020.január 15-re pályaválasztási szülői értekezletet szervezett. Az érdeklődő szülőket Vizlendvai László, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum főigazgatója köszöntötte, majd ismertette a megújuló szakképzés legfőbb sajátosságait.
Őt követte, Varga Andrea főigazgató-helyettes. Tájékoztatója nyomán a szülők átfogó képet kaphattak a duális szakképzési rendszerről, a technikumok és szakképző intézmények feladatairól, képzési kínálatukról, a megszerezhető képesítésekről, a vizsgák rendjéről, valamint a szakképzés valamennyi ágazatára kiterjesztett ösztöndíj rendszerről.
Következő előadónk: Csiszár Ildikó, a Zala Megyei Iparkamara pályaorientációs tanácsadója pontosította az egyes szakmák a képzések új elnevezéseit, beszélt a megyén kívüli szakképzési lehetőségekről, valamint az alkalmassági vizsgálatokról. A program zárásaként vendégeink egyéni tanácsadás keretében válaszoltak a szülők kérdéseire.

Köszönjük a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, valamint a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogató együttműködését, valamint a 7-8.osztályosok szüleinek érdeklődését!

palyavalasztas2020a

palyavalasztas2020b

palyavalasztas2020c
2019
december
22
vasárnap

Karácsonyi műsor

Az utolsó tanítási napon, december 19-én nagyszabású karácsonyi műsorral búcsúztunk az idei esztendőtől. A műsor gerincét az 5.a illetve 2.b osztályos tanulók tették ki, kiegészülve néhány 8. osztályos tanulóval. Felkészítőik: Bangó Edit, Vid Emília, Németh Zsoltné Ildikó.
Az alább megtekinthető videókon szereplő 2.b-s angyalkákkal szeretnénk áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni!

View the embedded image gallery online at:
http://petofizalaegerszeg.hu/index.php/hirek#sigFreeIdf6a3ecf1242019
december
22
vasárnap

Karácsonyi üdvözlet

karácsony2019
2019
december
20
péntek

Karácsony csodája

"Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik..."

A Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény meghívására iskolánk 2.b osztályos tanulói karácsonyi műsorral köszöntötték az intézmény lakóit. A gyerekek zenés, táncos, verses műsora igazán megható élményt nyújtott számukra. Hálájukat ajándékokkal és szíves vendéglátással fejezték ki, amit ezúton is szeretnénk megköszönni.

szocintézmény
2019
december
18
szerda

Megyei matematika verseny

Az immár 12 megyében megrendezett országos, de megyénként díjazott matematika versenyen iskolánk 3 tanulója ért el kiemelkedő eredményt.

A 3. osztályosoknál I. helyezést ért el Szabó Ábel 3.b osztályos tanuló, tanítónője: Marusáné Czár Mária, akit a legeredményesebb felkészítőként külön is díjaztak.

A 4. osztályosoknál IV. helyezést ért el Kaj Huba Csaba, 4.a osztályos tanuló, tanítónője: Fokiné Benda Zsuzsa.

A 6. osztályosoknál II. helyezést ért el Pálfi Mihály, 6.a osztályos tanuló, felkészítői: Kovács Éva, Szőke László.

Gratulálunk és további szép eredményeket kívánunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak egyaránt!

megyeimatek1

megyeimatek2

Első<<12345678910>>Utolsó