Kincskereső
2019
február
12
kedd

Győzelem terematlétikában is

GYŐZELEM! :)
2019. február 9-én Keszthelyen a Sport XXI. Terematlétikai U 11-es régiós döntőn vettek részt iskolánk atlétái. A Zalaszám-ZAC legfiatalabbjai remek ellenfelek ellen versenyezve nyerték meg döntőt! Minden versenyszámban elsőként végeztek. A gyerekek igazi csapatként, egymásért küzdve érték el ezt a kiváló eredményt!
A csapat tagjai: Gerencsér Anna, Simon Judit, Iancu Jázmin, Tarsoly Hanna, Csalló Noel, Peresztegi Zalán, Tuboly Milán, Vörös Olivér
Felkészítő: Szabó Gábor testnevelő
Szívből gratulálunk az „aranyos” csapatnak és a Tanár Bácsinak is!

terematletika2019
2019
február
08
péntek

B33 - Irány az országos!

IRÁNY AZ ORSZÁGOS!
B33 DIÁKOLIMPIA I. RÉGIÓ
Február 7-én lezajlott az I.régió regionális döntője Szombathelyen. Izgalmas mérkőzések és összecsapások meghozták a torna végeredményét, mely fiú és leány kategóriában egyaránt az „A” korcsoportban 2, a „B” korcsoportban 3 csapat továbbjutását jelenti az országos döntőbe.
A Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola B33-as kosárlabda csapata minden mérkőzését megnyerve, nagyot küzdve területi bajnok lett! Hatalmas gratuláció a gyerekeknek, nagyon ügyesek voltak!
A csapat tagjai: Csuti Kornél (Dózsa), Gyimes Áron (Dózsa), Makkos Dávid (Petőfi), Némethy Barna (Petőfi)
Felkészítők: Földesi Ádám, Szabó Gábor testnevelők
b33
2019
február
07
csütörtök

Petőfi parádé

Február első hétvégéjén került megrendezésre a Dél-Nyugat Magyarországi Régió Kosárpalánta Bajnoksága Marcaliban. A nyolc csapat részvételével megrendezett tornán a kis kosarasok változatos feladatokból álló sorversenyben, büntetődobásban és passzolós kidobós játékban mérhették össze tudásukat. Óriási izgalmak között indult a verseny, az első feladatot mindössze egy hajszálnyival nyertük a házigazdák előtt. A folytatás igen jól sikerült, háromszor is az első helyen értünk célba. A passzolós játékokba egy kis baki csúszott, így ezekben a számokban "csak" másodikak lettünk. A büntetődobást viszont toronymagasan nyertük, 47 egymás utáni dobással elsők lettünk, ami egyben országos rekord is lett. A kis Petőfisek jutalma aranyérem és egy kis csoki volt. Gratulálunk a kiváló teljesítményhez!

A torna végeredménye:
1. hely: Petőfi
2. hely: Marcali
3. hely: Lenti

Csapat tagjai: Halász-Lukács Réka, Gergely-Gyenese Sára, Sörlei Dolli, Szakonyi-Nagy Vince, Horváth Lőrinc, Gombás Péter, Farkas Bence, Vujity-Zsolnay Bendegúz
Edző: Zsolnay Gyöngyi, Vujity-Zsolnay Benjamin
PetofiPalanta
2019
február
07
csütörtök

Aranyos kölyökatléták

A Zalaszám-ZAC Petőfi-Landorhegyi-Mindszenty és a KVDSE kölyökatléta csoportjai mérték össze felkészültségüket 2019. január 30-án a Landorhegyi iskolában rendezett versenyen. Az egytől-egyig kiváló csapatokkal szemben ismét a dobogó legfelső fokára állhattak fel iskolánk tanulói. Diákjaink remekül versenyezve nyerték meg a versenyt, mérhetetlenül büszkék vagyunk rájuk.
A csapat tagjai: Gerencsér Anna, Simon Judit, Tarsoly Hanna, Csalló Noel, Tuboly Milán, Peresztegi Zalán, Márton Attila, Bartáky Bendegúz.
Külön köszönet a felkészítő nevelőknek: Szabó Gábor és Bruszik Péter testnevelőknek.

landorhegyikölyök2

landorhegyikölyök2a landorhegyikölyök2b
2019
február
07
csütörtök

Újoncok a dobogón

2019. január 27-én a Magyar Atlétikai Újonc Bajnokságon, a Zalaszám ZAC fiataljai remek futással a 4x200 méteres váltó versenyben, az előkelő harmadik helyet szerezték meg.
A csapat tagjai iskolánk tanulói:
Ebedli Dominik, Cserkuti-Németh Olivér, Fábián András és Szirmai Nimród.
Felkészítő: Szabó Gábor testnevelő
Gratulálunk a fiúknak és a Tanár Úrnak egyaránt. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

atlétikaiújoncElső<<12345678910>>Utolsó