2020
január
20
hétfő

Pályaválasztási szülői értekezlet

Pályaorientációs programsorozatunk utolsó állomásaként iskolánk 2020.január 15-re pályaválasztási szülői értekezletet szervezett. Az érdeklődő szülőket Vizlendvai László, a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum főigazgatója köszöntötte, majd ismertette a megújuló szakképzés legfőbb sajátosságait.
Őt követte, Varga Andrea főigazgató-helyettes. Tájékoztatója nyomán a szülők átfogó képet kaphattak a duális szakképzési rendszerről, a technikumok és szakképző intézmények feladatairól, képzési kínálatukról, a megszerezhető képesítésekről, a vizsgák rendjéről, valamint a szakképzés valamennyi ágazatára kiterjesztett ösztöndíj rendszerről.
Következő előadónk: Csiszár Ildikó, a Zala Megyei Iparkamara pályaorientációs tanácsadója pontosította az egyes szakmák a képzések új elnevezéseit, beszélt a megyén kívüli szakképzési lehetőségekről, valamint az alkalmassági vizsgálatokról. A program zárásaként vendégeink egyéni tanácsadás keretében válaszoltak a szülők kérdéseire.

Köszönjük a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, valamint a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogató együttműködését, valamint a 7-8.osztályosok szüleinek érdeklődését!

palyavalasztas2020a

palyavalasztas2020b

palyavalasztas2020c
Vissza

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!