2015
június
15
hétfő

Újra Obervellachban

Az idén is ellátogatott az osztályom fele Obervellachba. Reggel 8-kor indultunk, május 10-én. Körülbelül 6 órát utaztunk úgy, hogy megálltunk különböző helyeken. Így délután 4 órára megérkeztünk a szálláshelyre.
Kipakoltunk, beszélgettünk és pihentünk is egy kicsit, majd felmentünk a szállásunk melletti vízeséshez. Gyönyörű volt. Este 6-kor vacsoráztunk, majd egy kicsit angoloztunk. A nap végén pedig elmentünk aludni. A napjaink egy kiadós reggelivel kezdődtek, majd elmentünk a városba, hogy beszélgessünk különböző emberekkel angolul vagy németül. Kaptunk feladatlapokat, amiket ki kellett töltenünk, mert ez egy verseny volt.
Aztán minden nap más érdekes helyekre mentünk, pl.: vízesések, állatkertek, autómúzeumok és az egyik legérdekesebb a BIOS múzeum, ahol biológiai, kémiai, fizikai, földrajzi jelenségekről tanultunk. Még ökörszemet is boncoltunk. Az ausztriai iskolában az ottani gyerekekkel együtt tanultunk angol órákon, bekapcsolódhattunk az órai munkába, beszélgethettünk az ottani diákokkal angolul.
Egyszóval ez a tábor egy érdekes és jó tábor volt, ahol sok dolgot tanultunk, főleg angolul.

Balogh Boglárka 6/a
Vissza

Amennyiben szeretne hozzászólni, kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon!